LET'S CODE WITH THE GAME AND HAVE FUN WITH MATHEMATICS ETWİNNİNG PROJESİ

Okul müdürürümüz Ayşe ÖZÇOBAN " LET'S CODE WITH THE GAME AND HAVE FUN WITH MATHEMATICS" eTwinninng projesine ortak olmuştur.

Projenin amacı;

Kodlama günümüz dünyasında birçok alana kapı aralıyor. Özellikle erken çocukluk döneminde çocuklar üzerinde problem çözme becerileri başta olmak üzere birçok gelişim alanını olumlu yönde destekler. Bu kapsamda erken yaşta kodlama eğitimi almaya başlayan çocuklar; Bilişsel gelişim, problem çözme, planlama, matematik, bilim, takım çalışması, düşünme ve algoritma oluşturma becerilerini geliştirir, ilişki kurma ve özgün fikir üretme konularında daha hızlı gelişim gösterirler. Projemiz okul öncesi çocuklarda kodlama becerilerini geliştirmeyi, onlara temel kodlama kavramlarını kazandırmayı, çocukların kodlama ile erken yaşta tanışmasını ve bunu gelecek yaşamlarına aktarmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

Kendisine teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.

26-04-202326-04-2023