TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI

Yerli Malı Haftası her yılın 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanır. Amaç, tüketimin artırılması ve tüketimde yerli mallarının tercih edilmesinin sağlanmasıdır. Ayrıca insanların parasını, eşyasını ve zamanını tutumlu kullanması hedeflenir.

Bizlerde bu amaçlarla ve Yerli malı kullanımının önemini en çok anladığımız bu zamanlarda, öğrencilerimize yerli üretimlerimizi tanıttık ve Türkiye’nin 7 bölgesinin geleneklerini anlatarak bölge ürünlerinin tanıtımını yaptık. 

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve destek veren velilerimize teşekkür ederiz. 

“ÜLKEMİ SEVİYORUM,YERLİ MALI KULLANIYORUM”




Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi