Music İn Kindergarten and Child Development Projesi

Okul Müdürü Ayşe ÖZÇOBAN Music İn Kindergarten and Child Development Projesi n ortak olmuştur.

Projenin Amacı;

"Hayat müzikle güzeldir" ve "Ritim dolu bir kalp" sloganları ile yüzlerce çocuğu içeren projeyi yaşama geçirdik. Bence müzik hayatın kendisidir. Küçük yaşlardan itibaren verilen müzik eğitiminin bireyin çok boyutlu düşünmesini geliştirdiğine, dikkat ve hafızayı geliştirdiğine, görsel zekaya etkisi olduğuna inanarak projemizde farklı etkinliklere yer verdik. Böyle bir projenin çocuklar üzerinde olumlu getirileri olduğunu hep birlikte gözlemledik. Projemizde Müzikal Perküsyonu ile seçtiğiniz ritmik enstrümantal müzik için vücut çalışması, ritmik el çırpma, ayak vurma, ayak parmaklarını hafifçe vurma vb. etkinliklere yer verdik.

Ayrıca çocuklara dinledikleri müzik parçasından algılarını ve ruh hallerini kâğıt üzerinde ifade etme fırsatı vererek iç dünyalarını anlamaya çalışmak.

Kendisine teşkkür ediyor başarılar dliyoruz.

26-06-202326-06-202326-06-202326-06-202326-06-202326-06-2023